MODALITATI DE PLATA

  • Numerar ramburs in momentul preluarii produselor la primirea coletului de la curier. Pentru plata in numerar la livrarea prin curier, firma de curierat emite o chitanta pentru contravaloarea facturii din colet. Auto-Ovarom nu emite alta chitanta sau alt bon fiscal pentru produsele livrate prin curier, de aceea va rugam sa solicitati si sa pastrati chitanta emisa de curier.
  • Prin transfer bancar, in contul nostru RO67INGB0002008196588911 (plati in RON) deschis la ING Bank. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea intrarii banilor in contul mentionat mai sus. Inainte de a efectua plata prin transfer bancar trebuie sa aveti o comanda finalizata, confirmata de catre un reprezentant de vanzari al Auto-Ovarom. Daca doriti puteti solicita o factura proforma pentru produsele comandate.Va rugam sa mentionati in detaliile platii numarul comenzii pentru care efectuati plata. Daca platitorul nu este aceeasi persoana cu cumparatorul din comanda, va rugam sa specificati si numele cumparatorului trecut in comanda. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti dovada acesteia fie prin fax 0256300064 , fie prin e-mail, la adresa online@autoovarom.ro scanata sau fotografiata in asa fel incat sa fie toate informatiile usor de citit.
  • Plata cu card prin integratorul de plati online securizat NETOPIA Payments. La aceasta metoda de plata cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site-urile de pe care a achizitionat produse in mod regulat sau sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispositive mobile cum ar fi, inclusiv, dar fara a se limita la laptop, tableta, telefon mobil, etc. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul integratorului de plati online securizat NETOPIA Payments. Auto-Ovarom nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardurile cumparatorilor.
  • Cumparatorul poate opta pentru ridicarea produselor din magazinele Auto-Ovarom (vezi website www.autoovarom.ro sectiunea contact), in acest caz plata se face in magazinele Auto-Ovarom in numerar , card sau alte modalitati de plata.