Livrare prin curier.

Auto-Ovarom are colaborari cu mai multe firme de curierat.

Ridicarea produselor de catre cumparator din magazinele Auto-Ovarom

Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate sa difere din motive independente de vointa noastra.

Taxa de livrare este 30 lei / colet , aceasta taxa este valabila doar ptr. localitatile in care curierii au depozite , la livrarea in localitatile unde curierii solicita taxa ptr. km in plus , se va adauga un cost suplimentar .

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat. In acest caz vanzatorul poate oferta alte produse echivalente, fabricate de alti producatori, iar clientul poate opta pentru cumpararea acestora sau anularea comenzii.

La anumite produse cum ar fi: injectoare, pompe de injectie, alternatoare, electromotoare, compresoare de aer conditionat, EGR, pompe de servodirectie, etrieri frana, casete de directie, turbocompresoare, debitmetre, etc. pentru a beneficia de pretul afisat pe site, se poate solicita piesa veche de pe masina la schimb sau se percepe suplimentar o taxa de piesa veche. Piesele vechi la schimb vor fi trimise in termen de maxim 14 zile calendaristice . Taxa de piesa veche va fi comunicata de catre consilieri inainte de confirmarea comenzii.

Taxa de transport pentru returnarea piesei vechi la schimb este suportata de catre client.

Piesa veche ce urmeaza a fi returnata trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie asamblata si curata, sa nu fie sparta sau crapata, sa nu fie indoita sau rupta, sa nu aiba urme de lovituri mecanice, sa nu se fi incercat reconditionarea ei in prealabil.

ATENTIE!

  • la alternatoare si compresoare - FULIA SA NU FIE BLOCATA!
  • la electromotoare - AXUL SA NU FIE BLOCAT!
  • la casete de directie - CREMALIERA SA NU FIE RUGINITA!

Piesa veche se returneaza in ambalajul piesei noi.

Returul se va face prin curierat la adresa: Str. Miresei nr.12A, Timisoara, Timis.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.

ATENTIE! nu solicitati contravaloarea pieselor vechi returnate in sistem ramburs.

Clientul trebuie sa anexeze formularul de retur completat corespunzator in care va preciza si detaliile bancare, in vederea rambursarii sumelor aferente.

Dupa receptionarea pieselor vechi de catre reprezentantii nostri , se va emite o factura storno pentru aceste produse .

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Cumparatorul are obligatia de a verifica coletul la livrare.

Reprezentantii firmei de curierat nu au dreptul sa deschida coletul, decat cu acordul vanzatorului, prin bifarea acestei optiuni in AWB. Daca observati deteriorari exterioare ale coletului, puteti solicita curierului sa verificati impreuna integritatea continutului . In cazul in care produsele sunt deteriorate, trebuie sa solicitati curierului completarea unui Proces Verbal de Constatare. Acest Proces Verbal trebuie sa fie semnat de ambele parti si trebuie transmis vanzatorului.