Auto-Ovarom,
28 de ani de performanta pe o piata concurentiala

Auto-Ovarom este o companie cu o experienta de 28 de ani pe o piata extrem de concurentiala – vanzarea si distributia pieselor auto.

Infiintata in 1994 de catre antreprenorul Calancea Romica, business-ul Auto-Ovarom a crescut sustinut prin extinderea domeniului de activitate si cresterea retelei de magazine. Avand peste 40 de angajati, o retea de retail regionala (doua magazine in Timisoara, unul in Arad) si o unitate de service auto, compania Auto-Ovarom furnizeaza produse si servicii pentru piata auto: anvelope, jante si piese de schimb pentru caroserii si motoare, sisteme de racire, acumulatori, filtre, lubrefianti, transmisie, suspensie, sistem franare, directie, parte electrica, hidraulica, alimentare si injectie, sistem de evacuare gaze si altele .

Din anul 2006, Auto-Ovarom opereaza in Timisoara pe str. Miresei nr. 12A o unitate de service multimarca, autorizata de Registrul Auto Roman (RAR). In urma unor investitii consistente, derulate de-a lungul anilor, in echipamente si instruirea angajatilor, Auto-Ovarom a devenit unul din service-urile auto de top din Timisoara.

Incepand cu anul 2007, compania adera la Organizatia Internationala Bosch de ateliere Diesel, lider pe piata in domeniul tehnologiei moderne Diesel.

Auto-Ovarom face parte din reteaua de distribuitori autorizati si parteneri de service Vianor-Nokian. Parteneriatul a fost demarat in luna Aprilie 2015. Vianor este o retea de 1355 de centre care ofera anvelope si servicii de mecanica, dezvoltata de Nokian Tyres in 27 de tari.

In Romania, reteaua Vianor numara 28 de centre specializate, printre care si Auto-Ovarom.

Fiind partener in reteaua Vianor, Auto-Ovarom are capacitatea de a oferi intreaga gama de anvelope Nokian la preturi preferentiale si de a furniza servicii de specialitate (montaj, echilibrat, depozitare, suport tehnic, asistenta comerciala) pentru anvelopele Nokian si nu numai.

In service-ul de pe strada Miresei nr. 12A.

In urma unei investitii recente de cateva zeci de mii de euro in echipamente si licente software, Auto-Ovarom executa operatiuni de service pentru injectoare VDO, Denso, Delphi si Bosch. Aceste echipamente pot testa si genera coduri de montaj pentru Injectoarele din generatia mai noua.

Incepant din luna Mai 2021 Auto-Ovarom este agreeat de catre SIEMENS VDO ca partener oficial, service reparatii diesel injectoare.