POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC AUTO-OVAROM SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scop de marketing (prezentare oferte).

SC AUTO-OVAROM SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si statusul comenzilor, in evaluarea produselor oferite de SC AUTO-OVAROM SRL, precum si notificarea privind ofertele curente.

SC AUTO-OVAROM SRL nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email si datele cu caracter personal, poate opta pentru stergerea acestor informatii din baza noastra de date.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, SC AUTO-OVAROM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii noastre din Timisoara, str. Miresei, nr. 12A sau pe e-mail la adresa online@autoovarom.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a putea fi corectate .

Pentru informare, suport, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta la adresa online@autoovarom.ro.