Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 30 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, cu documentele care l-au insotit si formularul de retur completat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator , iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la confirmarea primirii returului.

Dupa receptionarea produselor returnate de catre reprezentantii nostri, se va emite o factura storno pentru aceste produse .

Clientul trebuie sa completeze corespunzator formularul de retur in care va preciza si detaliile bancare, in vederea rambursarii sumelor aferente daca va fi cazul.

Coletul va fi trimis de catre client prin curier la adresa: SC AUTO-OVAROM SRL Timisoara, str. Miresei, nr. 12A, jud. Timis, cod postal 300642.